Avdelning

Rapunzel Concept Stores Sweden

Connect

I våra Concept Stores är möjligheterna till Pure Hair Expression oändliga. Du arbetar i ett tight team med lång erfarenhet i en lyxig atmosfär bestående av både salong och butiksyta. Du har ett starkt varumärke i ryggen och tillgång till ett gigantiskt löshårssortiment som ger dig utlopp för maximal kreativitet och möjligheten att skapa förvandlingar med största wow-känsla. Dessutom har vi riktigt roligt tillsammans, bara en sån sak! 

Våra Concept Stores finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors.

Wanna join? Sök!

Arbetsplats och kultur

Vår vision är att vara en löshårsleverantör av absoluta världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. De produkter vi lanserar, de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi arbetar långsiktigt. Vi gör det med kreativitet, långsiktigt ansvarstagande, service, kvalité och inte minst en stor dos passion. 


För att nå dit tror vi på en sund balans mellan arbete och fritid. Vi tror på en grund organisation med respekt för varandra och hoppas att du också vill bli en del av vår gemenskap.     

Varför jobba med oss?

Vi vill att du ska följa med och utvecklas på vår resa och vill samtidigt investera stort engagemang i dig.  Det gör vi genom:

  • Utveckling

    Med global expansion i fokus kommer du att få följa med på en riktigt spännande och lärorik resa. En resa där du lär känna nya marknader, nya produkter och skapar nya relationer. Här ger vi dig stora utvecklingsmöjligheter i din roll och möjligheten att arbeta innovativt tillsammans.

  • Frihet

    Vi vet att en bra arbetsmiljö skapar rätt förutsättningar för att du och vi ska kunna växa. Därför har vi investerat i både funktion och kvalité på våra lokaler. Vi har också skapat spelrum för flexibilitet, kreativitet och frihet.

  • Hälsa

    Vi värdesätter hälsa, både på och utanför arbetet. Därför främjar vi en hälsosam företagskultur och ger dig tillgång till ett förmånspaket där du själv kan välja vad hälsa utanför arbetet är för dig. Gymkort eller kanske rabatterade priser på de hjälpmedel du är i behov av.

Storgatan 28
903 21 Umeå Vägbeskrivning info@rapunzelofsweden.com 090-70 68 92 Se sida

Göteborg - Salong

Drottninggatan 69
411 07 Göteborg Vägbeskrivning goteborg@rapunzelofsweden.com 031-15 45 46 Se sida

Helsingfors - Salong

Kaivokatu 8
FI-00100 Helsinki Vägbeskrivning helsinki@rapunzelofsweden.com 09 424 50 269 Se sida

Malmö - Salong

Storgatan 22 A
211 42 Malmö Vägbeskrivning malmo@rapunzelofsweden.com 040-643 39 88 Se sida

Salong Stockholm

Regeringsgatan 67
111 56 Stockholm Vägbeskrivning stockholm@rapunzelofsweden.com 08-519 770 71 Se sida

Stockholm - Huvudkontor

Birger Jarlsgatan 18
114 34 Stockholm Vägbeskrivning info@rapunzelofsweden.com 090-70 68 92 Se sida

Jobbar du redan på Rapunzel of Sweden?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@rapunzel.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor